UA-87429415-1

Elk evenement begint met een idee

Ieder evenement is uniek en begint altijd met een idee. Naast licht en geluid komt er veel kijken bij de organisatie van een evenement. Veiligheid, vergunningen en kaartverkoop; het zijn slechts enkele zaken die geregeld moeten worden. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we waar u als organisator op moet letten. Want TTM Event Facilities doet meer dan licht en geluid alleen. Met plezier adviseren we u als volledige partner voor uw evenement.

Projectbegeleiding vanaf de tekentafel

Stel, de organisatie van een evenement ligt in uw handen. U heeft een locatie, maar hoe kleedt u het aan? TTM Event Facilities ontwikkelt en realiseert concepten op basis van uw wensen en ideeën. We starten met een ontwerp en een calculatie. Na goedkeuring nemen we werk uit handen door het verzorgen van projectbegeleiding bij montage en demontage, zodat u zich kunt richten op het programma van uw evenement.

Creativiteit in techniek

Een blijvende indruk achterlaten van uw evenement? Lichteffecten, laser, video; de mogelijkheden zijn legio. Laat u verrassen door de creatieve inzet van techniek om de audiovisuele zintuigen van uw bezoekers te prikkelen voor een echte beleving. Wij denken graag met u mee en laten u de mogelijkheden zien, ongeacht budget.

Voorbeeld Waardige Waard Twello

De Waardige Waard, horecabedrijf uit Twello wilde voor het jaarlijkse Klompenfeest een andere opstelling van de bar. De keuze was rondom het pand in plaats van op het terras. Die keuze werd gemaakt zodat er een veiligere doorgang is naar het Dorpsplein en het zicht op het podium is helemaal vrij voor de bezoekers!